Program Karta darcu

Podporiť činnosť Vrtuľníkovej záchrannej zdravotnej služby môžete prostredníctvom členstva v programe Karta darcu ATE. Ide o dobrovoľný sponzorský program, ktorý spoločnosť vedie od roku 2003. Priorita poskytovať leteckú záchranu pre občanov Slovenskej republiky a jej zahraničných návštevníkov na úrovni najlepších stredoeurópskych poskytovateľov leteckej záchrany vyžaduje nemalé investície. Cieľom programu Karta darcu je priblížiť verejnosti výhody a dostupnosť vrtuľníkovej záchrany, propagovať jej možnosti získať prostriedky na modernizáciu a zvýšenie kvality výkonu záchranných akcií. Programom Karta darcu vytvára ATE komunitu donorov, ktorých spája šľachetný postoj pri podpore leteckej záchrany. Aj vďaka naším donorom (členom programu Karta darcu) sme v pohotovosti 24 hodín denne pre všetkých, ktorí potrebujú našu pomoc.

Ku dňu 31.12.2016 prispeli donori ATE na modernizáciu staníc Vrtuľníkovej záchrannej zdravotnej služby od začiatku programu 33 594 EUR. V posledných rokoch sústredila spoločnosť investície najmä do obnovy záchranárskej flotily, prestavby svojich staníc v Banskej Bystrici (2007) a v Košiciach (2011). Aj s pomocou donorov ATE otvorila spoločnosť v roku 2012 nové priestory stanice Krištof 01 Vrtuľníkovej záchrannej zdravotnej služby v Bratislave na Letisku M.R. Štefánika a zakúpila nové horizontálne siete, ktoré sa využívajú na evakuáciu pacientov pri technických zásahoch vrtuľníkom v teréne.

Výhody členov programu Karta darcu 2017/2018

1. Zľava v ATE ESHOP
    Pre verných darcov, ktorí si obnovili Kartu darcu minimálne 3 roky po sebe platí zľava 40 %. Pre ostatných darcov platí zľava 20 %
  2. Zľava v Aquacity Poprad
    Držitelia Karty darcu ATE majú v Aquacity Poprad 10% zľavu na ubytovanie a termálne bazény
  3. Zľava v predajniach Sportrysy
    12 % na nezľavnený tovar v predajniach v Poprade, Starom Smokovci a Prešove
  4. Zľava na horských chatách KST (Klub slovenských turistov)
    20% zľava na ubytovanie na horských chatách:
    • Chata M. R. Štefánika
    • Chata pod Rysmi
    • Chata pri Zelenom plese
    • Téryho chata
    • Zbojnícka chata
  5. ATE newsletter
Aquacity Sportrysy Klub slovenských turistov

V prípade akýchkoľvek otázok alebo záujmu o Kartu darcu nás neváhajte kontaktovať na ate@ate.sk.